Logga in   |  Skapa konto    |   Varukorg  (0)
Välkommen till vår butik!
FÅLLA ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Kunderna är för en komplett giltig adress, inklusive lägenhetsnummer, i förekommande fall för leverans.
De är ansvariga för att ordna e-post vidarebefordran när de flyttar, och hålla för att genomföra en semester om de inte förvänta sig att vara hemma när paketet skulle komma. Kunderna är ensam ansvarig för att säkerställa mottagandet av paketet och att www.enhandigman.se ansvarar inte för avkastning delvis på grund av kund vårdslöshet.

Rätt om återkallande
Om du inte är nöjd med vår produkt, kontakta oss inom en vecka. Alla objekt returneras till oss måste vara i originalskick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, alla taggar är installerade. Eller varor kommer att skickas tillbaka till avsändaren.

Hjälplinje
1. Ett godkännande för avkastning måste tas emot från Customer Service Center. Eller returnera paket kommer att skickas tillbaka till dig.
2. Please anledning att återvända till åter tillstånd att få och ge tillbaka attack.
3. Förpacknings varor. Lämna följande information med din retur: bill-namn, adress; Ship-to namn och adress; Ordernummer; Orsaken till returen.

Avkastning
Utbytes begäran måste mottas inom 7 dagar efter beslut om objektet. Ange växlingspunkten och den nya färgen eller storleken på din e-post till kunden. Objekt måste accepteras i ursprungligt skick och oanvänd som retur. Tillgången på reservdelar kan inte garanteras. Du får ett e-postmeddelande i slutet av behandlingen fått.

Vänligen notera:
Fraktkostnader kommer inte att återbetalas.

20% bearbetning avgift kommer att dras från bidraget.
Om objekten är inte kvalitetsproblem, kunder behöver lägga till 20% porto avgifter för utbyte leverans. Avkastningen kan ta en till två veckor att behandla och åtminstone en faktureringsperiod för krediten ska visas på ditt konto.
Kontakta kundtjänst för frågor, vänligen maila oss.

Elements ® skicka din avkastning
Packat otvättade objekt i originalförpackningen.
Lägg till en orsakskod på packningsblad för varje objekt som du vill återvända. Enligt följesedeln i transporten, behålla och göra en kopia för din bokföring.
Fyll avsändarens adress på etiketten till ditt paket, och lämna den på närmaste postkontor. Tyvärr är vi inte ansvariga för paketen transport förlorad.