Byggfirman som hjälper dig förverkliga dina byggprojekt

Hallå där igen! Välkomna tillbaka hit till min lilla blogg och ännu ett till inlägg. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har trevliga planer inför helgen. Det har i varje fall jag, men det tar jag i ett annat inlägg lite senare. Idag så tänkte jag att jag skulle skriva lite om någonting som är lite oplanerat att jag skulle skriva om, men jag tror att det är ganska så många av er som faktiskt vill veta mer om det nämligen. Det handlar om en byggfirma för oss i Haninge, Huddinge och Tyresö bland annat som jag och min sambo faktiskt anlitade tillsammans för att hjälpa oss med det här byggprojektet som jag skrev ganska frekvent om under förra året. I år blev det ju hur som helst av, vilket vi både tyckte var hur skönt som helst och vi är så glada med resultatet och att vi valde just IP Bygg & Städ som de heter. Många av er har ju undrat sedan förra året vilka vi skulle välja att anlita och har haft era frågor och funderingar nere i kommentarerna angående vad man ska tänka på exempelvis när man anlitar någon. Därför så tyckte jag att efter mycket om och men att jag skulle skriva lite mer om detta. Det är mest för att jag känner att jag vill dela med mig av lite viktiga länkar som jag i sådana fall tycker att ni bör läsa på och jag kommer även att då länka just IP bygg & städ som jag varmt kan rekommendera för er som befinner er i närheten. Annars så kan jag ju säga rätt så allmänt att jag tycker att man ska kolla upp allting själv innan man väljer att anlita någon. Sedan så tror jag ju att ni alla skulle bli hur nöjda som helst ifall ni anlitade de som vi anlitade, men bara för sakens skull så tycker jag att ni läser på lite.

Du gillar kanske också...